Pražiareň
Kvalitný predajca kávy sa nezaobíde bez pražiarne. K nášmu príbehu patrí a je jeho pevnou súčasťou. Práve mladšia tretia generácia rodiny Casa del Caffé sa venuje praženiu kávy.
Pražiareň je dokonalým prepojením druhej a tretej generácie.
Neustále sa učíme a pomáhame si navzájom, aby sme vám na trh priniesli len tie najkvalitnejšie kávové zrná.
Srdce pražiarne
Dôležitý faktor pri pražení kávy je výber kvalitného stroja. Srdce našej kaviarne je stroj GEISEN W15A. Stroj, s ktorým môžeme snívať vo veľkom. Ručne vyrábaný 720 kilový pomocník, vďaka ktorému pražíme pre vás kávu každý pracovný deň.
Srdce obsluhuje náš pražiar Andrej, ktorý je aj hlavný degustátor. Celá organizácia praženia je v jeho rukách a chuťových pohárikoch.
Ľudský faktor je základ
Dobrý zrak a šikovné ruky pražiara Andreja sú dôležité pri procese praženia. Počas celého praženia musí musí byť pri stroji a sledovať mnohé paramete. Sledovať horáky, rotáciu bubna a ručne vyberať zrná, ktoré nezodpovedajú kvalite.
Čerstvá káva je základ skvelého dňa, preto v pražiarni Casa del Caffé pražíme každý pracovný deň. K vám na stôl sa tak dostanú skutočne kvalitné kávové zrná pražené s láskou a dlhoročnou tradíciou.
Karin Šturcová
Casa Del Caffé